Bitcoin Meester

Delen : 
Photo © Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een Nederlands crypto platform met een groot aanbod van verschillende cryptomunten. Cryptomunten zijn te kopen met iDeal, bankoverschrijving en Bancontact. Naast kopen kunnen munten ook verkocht en opgeslagen worden zonder dat technische kennis noodzakelijk is.

Sinds 2017 is het mogelijk op op een eenvoudige manier crypto te kopen en te verkopen via Bitcoin Meester en ze bedienen klanten vanuit heel Europa. De Engelstalige versie voor de Europese handelaren opereert onder de naam Bitladon in plaats van Bitcoin Meester. 

Bitcoin Meester richt zich met name op beginnende investeerders.

Ze zijn geregistreerd bij de Nederlandsche Bank, gevestigd in Aalsmeer en is onderdeel van Coin Meester B.V. Naast de website is er tevens een app beschikbaar voor iOS en Android.

Wil je al rondkijken, klik dan op onderstaande groene knop.

Direct naar Bitcoin Meester

Voor iedere transactie moet een fee betaald worden en hier kan korting op verkregen worden als er meer verhandeld wordt. Kijk op de site van Bitcoin Meester voor de actuele percentages. Hou rekening met de transactiekosten omdat die op kunnen lopen bij intensieve handel.

Extra beveiliging van het account bij Bitcoin Meester kan in de vorm van een e-mailcode of met een Google Authenticator code. Het is aan te raden om gebruik te maken van deze dubbele beveiliging.

Bitcoin Meester heeft een goede klantenservice. De begeleiding is goed en snel.

Zoals op meerdere platformen wordt de mogelijkheid geboden om cryptomunten te “Staken” Staken is het vasthouden van de munten in een wallet voor een onbepaalde tijd. Hier wordt een vergoeding in munten tegenover gesteld.

Samenvatting:

  • Bitcoin Meester leent zich perfect voor de beginnende crypto-investeerder.
  • Betrouwbare broker welke geregistreerd is bij de Nederlandsche Bank.
  • Ze proberen grote handelaren ook aan te spreken maar de verwachting is dat die minder transacties zullen doen in verband met de hoge transactiekosten.
  • Het aantal munten die op het platform verhandelbaar zijn worden regelmatig uitgebreid.
  • Het is ook mogelijk om direct munten met elkaar te swappen
  • Een overzichtelijk platform met een goede en snelle klantenservice
  • Gebruiksvriendelijke website
  • Relatief hoge transactiekosten

 

Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor Bitcoin Meester dan is de Bitvavo Exchange aan te raden. De handelskosten zijn hier zeer laag, het assortiment groeit regelmatig.

Let op! Wanneer je via de onderstaande button gebruik maakt van het Bitvavo platform als nieuwe gebruiker ontvang je een Bitvavo welkomstbonus van € 1000 gratis handelen in cryptomunten. Er worden dan geen transactiekosten in rekening gebracht.

Direct naar Bitvavo 

Artikel-ID: 
fin005