Wassen en strijken

Handige tips op het gebeid van wassen en strijken.

Kleding dat afgeeft hoeft niet zomaar weggegooid te worden. Sterker nog; er zijn manieren om deze kledingstukken mooi te houden.

Bonte kleding kan naarmate de tijd veel van zijn kleur verliezen. De felle kleuren zijn gelukkig makkelijk terug te winnen(of verlies voorkomen) doormiddel van een paar simpele tip.

Het is ontzettend fijn zijn om nieuwe handdoeken schoon te houden. Dit is met een simpele tip snel te doen. Het regelmatig handhaven van deze tips zorgen ervoor dat vuil uit handdoeken wordt verwijderd.

Met een paar handige tips is het krimpen van nieuwe kleding te voorkomen.  

Was trekt vaak veel pluisjes aan en dit kan erg vervelend zijn. Ze kunnen veroorzaakt worden door een zakdoekje dat is achtergebleven in een broekzak, of door een kledingstuk dat van een pluizig materiaal gemaakt is. Maak met een paar snelle tips de was pluisvrij.

Broeken kunnen vrij snel vaal worden wanneer ze veel worden gedragen. Ze worden lelijk van kleur. Dit is gelukkig te voorkomen met een tip waardoor spijkerbroeken mooi blijven.

Wanneer stropdassen vuil raken, is dit vuil snel te verwijderen en is de stropdas gemakkelijk schoon te maken.

Synthetische was is heel makkelijk schoon te maken. Met deze tip is dat zo gedaan.

Witte was raakt vaak en snel vuil, maar dit is doormiddel van een handige tip te voorkomen. Hierdoor wordt de witte was stralend wit en blijft dit ook zo.

Er zijn veel dingen om rekening mee te houden bij producten van wol. De stof kan bijvoorbeeld erg gaan kriebelen. Hier volgen een aantal tips om wol mooi te houden.

Pagina's