In deze sectie worden verschillende crypto platformen (crypto exchange) besproken waar munten verhandeld kunnen worden en zal er nieuws en informatie getoond worden en is er uitleg te vinden over hoe cryptomunten opgeslagen kunnen worden.

Is er nog informatie die hier goed bij past? Stuur ze in!

fin001
Cryptocurrency is een digitale munt waarmee betaald kan worden alhoewel betalen met crypto nog in beperkte mate gedaan wordt. De munten worden met name verhandeld.
fin002
Bitvavo is een exchange waar je cryptovaluta kunt kopen, bewaren en verkopen. Het is een Nederlands platform welke in 2018 is gelanceerd.
fin003
Binance is de grootste exchange wat betreft handelsvolume en één van de snelste ter wereld en één van de meest populaire crypto exchanges op dit moment.
CoinMarketCap
fin004
CoinMarketCap is een website waar prijzen van crypto munten kunnen worden bekeken en gevolgd. Niet alleen de huidige prijzen worden weergegeven maar ook de prijshistorie van de munten.
fin005
Bitcoin Meester is een Nederlands crypto platform met een groot aanbod van verschillende cryptomunten. Cryptomunten zijn te kopen met iDeal, bankoverschrijving en Bancontact.
fin012
Er bestaan veel boeken over crypto en blokchain. In deze lijst staan verschillende boeken die hoog aangeschreven zijn en bevatten informatie over blockchain, crypto en handelsstrategieën. Er staan in de lijst zowel boeken voor beginners als voor gevorderden. Bekijk de introductie informatie en bepaal welk boek het beste bij je past.